Nieuws

2023-11-09 17:44:00

Nautic Waterloo in magazines Deining en Motorboot

9 november 2023

Of wij wilden meewerken aan een artikel, vroegen watersportmagazines Motorboot en Deining. Natuurlijk wilden we dat!

'Al voor corona bundelden Marco de Graaff, Doekle Yntema en Albert Bosma hun biologische, technische en financiële expertise om een manier te vinden om toiletwater te lozen, zonder schadelijke bacteriën aan de oppervlakte te brengen', staat in het artikel van Motorboot. Hier lees je meer

Je krijgt 250 euro korting

We introduceren de Nautic Waterloo voor een zo laag mogelijk bedrag. Naar schatting kost de zuiveringsinstallatie 4.000 euro.( Excl. BTW) 

Schrijf jij tijdig je vrijblijvend in voor de verkoop? Dan krijg je sowieso 250 euro korting. En: afhankelijk van onze productiekosten verhogen we deze eerste inschrijverskorting. Na het afronden van de certificering is de introductie korting niet meer geldig. We willen graag iedereen steunen die ook ons helpt het syteem te ontwikkelen . 

Inschrijven voorverkoop