Over ons

De Friezen achter Nautic Waterloo

Over Nautic Waterloo

Nautic Waterloo is het bedrijf van drie Friezen: Marco de Graaff, Doekle Yntema en Albert Bosma. Marco heeft een PhD in biologisch afvalwaterbehandeling. Doekle in electrical engineering. Albert is als financieel expert verbonden aan diverse ondernemingen.

We zijn watersporters in hart en nieren. Daarom zochten naar een manier om toiletwater te lozen, zonder schadelijke bacteriën in het oppervlaktewater te brengen. We besloten onze expertises te bundelen. Het resultaat: deze unieke, net gecertificeerde zuiveringsinstallatie voor de pleziervaart.

Je bereikt ons via telefoonnummer 06 511 833 59 of e-mailadres info@nauticwaterloo.nl.

Je krijgt 250 euro korting

We introduceren de Nautic Waterloo voor een zo laag mogelijk bedrag. Naar schatting kost de zuiveringsinstallatie 4.000 euro.( Excl. BTW) 

Schrijf jij tijdig je vrijblijvend in voor de verkoop? Dan krijg je sowieso 250 euro korting. En: afhankelijk van onze productiekosten verhogen we deze eerste inschrijverskorting. Na het afronden van de certificering is de introductie korting niet meer geldig. We willen graag iedereen steunen die ook ons helpt het syteem te ontwikkelen . 

Inschrijven voorverkoop