Informatie

Over de Nautic Waterloo

Nautic Waterloo:

Toiletwater aan boord desinfecteren en verwerken

Het toiletwater van een boot lozen mag niet zomaar. Daar is een gecertificeerde zuiveringsinstallatie voor nodig. De Nautic Waterloo is zo'n systeem. Je kunt je nu vrijblijvend inschrijven voor de verkoop.

Wie ongezuiverd toiletwater loost, brengt ziekmakende bacteriën in het oppervlaktewater. Daarom is er een wettelijk loosverbod. Met in het vooruitzicht: strengere handhaving en verplichte verzegeling van de toiletafvoer aan boord. 

Ziekmakende bacteriën doden, zonder chemicaliën

Dat moet anders kunnen, vonden wij: Marco de Graaff, Doekle Yntema en Albert Bosma. We besloten onze kennis te bundelen. In twee jaar tijd ontwikkelden we een compacte installatie die schadelijke bacteriën doeltreffend uitschakelt, zónder chemicaliën te gebruiken. Je kunt je nu inschrijven voor de verkoop. Zo behandel je straks het toiletwater aan boord, loos je het zonder ziekmakende bacteriën, voldoe je aan de wet- en regelgeving én voorkom je verplichte verzegeling.

Los installeren of koppelen aan vuilwatertank

Je kunt het zuiveringssysteem los installeren (zonder vooropslag) of koppelen aan een bestaande vuilwatertank. Het past op het boord-elektriciteitsnet, de meest gangbare scheeps-CV-kachels en -motoren, of een combinatie daarvan.

Meer bestellingen, lagere verkoopprijs

We willen het systeem zo voordelig mogelijk in de markt brengen maar uiterlijkeind 2024. We weten het exacteverkoop bedrag nog niet, maar verwacht wordt een verkoopprijs van 4.000 excl Btw .. Vanaf 75 inschrijvingen kan de prijs met 250 euro per unit omlaag. Inmiddels is het aantal inschrijvers gehaald zodat nieuwe inschrijvers bij een tijdige aanemelding in 2024 ook nog kunnen profiteren van deze intoductiekorting.

Ben je geïnteresseerd? Dan kun je je vrijblijvend inschrijven voor de verkoop: hoe meer inschrijvingen, hoe lager de verkoopprijs.

Je krijgt 250 euro korting

We introduceren de Nautic Waterloo voor een zo laag mogelijk bedrag. Naar schatting kost de zuiveringsinstallatie 4.000 euro.( Excl. BTW) 

Schrijf jij tijdig je vrijblijvend in voor de verkoop? Dan krijg je sowieso 250 euro korting. En: afhankelijk van onze productiekosten verhogen we deze eerste inschrijverskorting. Na het afronden van de certificering is de introductie korting niet meer geldig. We willen graag iedereen steunen die ook ons helpt het syteem te ontwikkelen . 

Inschrijven voorverkoop