Nieuws

2023-10-04 11:58:00

Meer bestellingen, lagere verkoopprijs

4 oktober 2023

Zuiveren van toiletwater aan boord moet voor iedereen haalbaar zijn, vinden wij. Daarom brengen we de Nautic Waterloo zo voordelig mogelijk in de markt.

De introductieprijs van onze WaterLoo Unit (verwacht 3.950 euro) hangt ook af van het aantal voorbestellingen. “Vanaf 50 bestellingen kan de prijs naar schatting met 250 euro per unit omlaag”, vertelt Albert Bosma.  "We zijn er immers erg mee geholpen als alle geïnteresseerden dit aan ons laten weten. Zo kunnen we de productiekosten omlaag brengen naarmate we meer kunnen produceren.  Dat daarmee de aanschafprijs  voor de eerste aanmelders eenmalig een stuk lager wordt  vinden we logisch. We helpen hierdoor elkaar om op tijd de nadelige gevolgen van de verzegelingsplicht op te vangen.  

 

 

Inschrijven voor de verkoop of met een nieuwsbrief op de hoogte blijven van de ontwikkelingen ?

Schrijf je op de bestelpagina gelijk in voor de verkoop en de nieuwsbrief . Het is vrijblijvend: op basis van het aantal belangstellenden zetten we het productieaantal op, bepalen we de prijs en versturen we de offerte. Hoe meer botenbezitters de Nautic Waterloo bestellen, hoe betaalbaarder het voor alle botenbezitters wordt.  Middels de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van ontwikkeling en mogelijke toepassingen .  Als u tijdig in actie onderneemt door uw toilet systeem aan boord aan te passen kunt in de toekomst blijvend optionaal genieten van uw schip en het water om u heen. Schrijf snel in voor de nieuwsbrief. 

Je krijgt 250 euro korting

We introduceren de Nautic Waterloo voor een zo laag mogelijk bedrag. Naar schatting kost de zuiveringsinstallatie 3.950 euro.

Schrijf jij je vrijblijvend in voor de verkoop? Dan krijg je sowieso 250 euro korting. En: afhankelijk van onze productiekosten verhogen we deze eerste inschrijverskorting.

Inschrijven voorverkoop