Nieuws

2024-07-17 11:58:00

Meer bestellingen, lagere verkoopprijs

17 juli 2024

Zuiveren van toiletwater aan boord moet voor iedereen haalbaar zijn, vinden wij. Daarom brengen we de Nautic Waterloo in 2024 zo voordelig mogelijk in de markt.

Introductieprijs WaterLoo Unit: Verwacht €4.000 excl. BTW

Onze introductieprijs van de WaterLoo Unit is momenteel €4.000 exclusief BTW. Deze prijs kan echter dalen afhankelijk van het aantal voorbestellingen. Zoals Albert Bosma uitlegt: “Bij een minimum van 75 bestellingen kunnen we de prijs per unit naar verwachting met €250 verlagen.”

Het is van groot belang voor ons om te weten wie geïnteresseerd is in onze WaterLoo Unit. Door je interesse kenbaar te maken, kunnen we onze productie opschalen en de kosten per unit verlagen. Dit resulteert in een lagere aanschafprijs voor onze eerste klanten, wat we heel logisch vinden. Op deze manier kunnen we elkaar helpen om de nadelige gevolgen van de verzegelingsplicht tijdig op te vangen.

Goed nieuws: we hebben inmiddels ons doel van 75 bestellingen bereikt!

 

Inschrijven voor de verkoop of met een nieuwsbrief op de hoogte blijven van de ontwikkelingen ?

Schrijf je op de bestelpagina gelijk in voor de verkoop en de nieuwsbrief . Het is vrijblijvend: op basis van het aantal belangstellenden zetten we het productieaantal op, bepalen we de prijs en versturen we de offerte. Hoe meer botenbezitters de Nautic Waterloo bestellen, hoe betaalbaarder het voor alle botenbezitters wordt.  Middels de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van ontwikkeling en mogelijke toepassingen .  Als u tijdig in actie onderneemt door uw toilet systeem aan boord aan te passen kunt in de toekomst blijvend optionaal genieten van uw schip en het water om u heen. Schrijf snel in voor de nieuwsbrief. 

Je krijgt 250 euro korting

We introduceren de Nautic Waterloo voor een zo laag mogelijk bedrag. Naar schatting kost de zuiveringsinstallatie 4.000 euro.( Excl. BTW) 

Schrijf jij tijdig je vrijblijvend in voor de verkoop? Dan krijg je sowieso 250 euro korting. En: afhankelijk van onze productiekosten verhogen we deze eerste inschrijverskorting. Na het afronden van de certificering is de introductie korting niet meer geldig. We willen graag iedereen steunen die ook ons helpt het syteem te ontwikkelen . 

Inschrijven voorverkoop