Nieuws

2023-09-04 11:58:00

Succesvolle test door LAB op basis van voorgeschreven normen

4 september 2023

De Nautic Waterloo is uitvoerig getest in diverse Labs waaronder door een lab op basis van een norm-techniek welk is voorgeschreven in de regeling.

De werking van de installatie is uitgevoerig getest door labs waaronder een gekwalificeerd Lab die onze monsters heeft getest aan de hand van de voorgeschreven test normen opgenomen in de regeling. De verwachting is dan ook gerechtvaardigd dat we er in zullen slagen om dit jaar de cerficering succesvol af te ronden. 

 

 

Je krijgt 250 euro korting

We introduceren de Nautic Waterloo voor een zo laag mogelijk bedrag. Naar schatting kost de zuiveringsinstallatie 4.000 euro.( Excl. BTW) 

Schrijf jij tijdig je vrijblijvend in voor de verkoop? Dan krijg je sowieso 250 euro korting. En: afhankelijk van onze productiekosten verhogen we deze eerste inschrijverskorting. Na het afronden van de certificering is de introductie korting niet meer geldig. We willen graag iedereen steunen die ook ons helpt het syteem te ontwikkelen . 

Inschrijven voorverkoop