Nieuws

2022-12-30 08:11:00

Nautic Waterloo sluit eerste leveringscontract

30 december 2022

De Hoek Watersport testte onze zuiveringsinstallatie. Dat beviel goed. Het botenverhuurbedrijf bestelde daarom 14 units.

In een eerder nieuwsbericht vertelde Ria De Leeuw, eigenaresse van het bovenverhuurbedrijf in Langweer: "Wij zochten een betaalbare manier om het toiletwater aan boord te kunnen behandelen en daarna te lozen. Daarom wilden we de Nautic Waterloo graag testen."

14 zuiveringsunits besteld

De test beviel zo goed, dat De Hoek Watersport 14 zuiveringsunits bestelde. "Hopelijk is de certificering snel rond", zegt Ria. "Dan voldoen onze boten straks al ruim voor de verplichtstelling aan alle wet- en regelgeving."  "Bovendien zal dit voor ergenis voor onze klanten schelen . Als je maar even vakantie hebt wil je niet om de paar dagen in de rij staan met je boot om je vuilwatetank te legen."  We hebben juist voor dit systeem gekozen omdat alle zwarte water na behandeling geloosd kan worden. Geen rest residu wat alsnog verwijderd moet worden. Onze monteurs zijn vooral ingenomen met het ontwerp dat er bij de handeling geen instrumetnen in aanraking komen met het afvalwater . Uit ervaring weten ze dat dit na een tijdje aankoekt en probelemen geeft. Bij de systemen van Nautic Waterloo wordt de waterbehandeling uitgevoerd zonder aanraking met de instrumenten. Hierdoor is het syseem zeer betrouwbaar. 

Meer inschrijvingen, lagere verkoopprijs

Ben jij ook geïnteresseerd in onze zuiveringsinstallatie? Neem contact met ons op voor meer informatie of schrijf je gelijk in voor de verkoop: hoe meer mensen dat doen, hoe lager de verkoopprijs wordt.

Je krijgt 250 euro korting

We introduceren de Nautic Waterloo voor een zo laag mogelijk bedrag. Naar schatting kost de zuiveringsinstallatie 4.000 euro.( Excl. BTW) 

Schrijf jij tijdig je vrijblijvend in voor de verkoop? Dan krijg je sowieso 250 euro korting. En: afhankelijk van onze productiekosten verhogen we deze eerste inschrijverskorting. Na het afronden van de certificering is de introductie korting niet meer geldig. We willen graag iedereen steunen die ook ons helpt het syteem te ontwikkelen . 

Inschrijven voorverkoop